Los Angeles heeft een Tiny Home Village geopend om daklozen te huisvesten

Eerder deze maand werd in Los Angeles een kleurrijk dorp met 40 kleine huisjes geopend. Hoewel elke 64-voet vierkante eenheid slechts één tot twee mensen kan herbergen, is het project als geheel een enorme stap voorwaarts als het gaat om het oplossen van een van de grootste problemen van de stad: dakloosheid.

Elk huisje heeft twee bedden, verwarming, airconditioning, ramen, een klein bureau, stopcontacten en een voordeur. Er zijn ook grotere modulaire units op het terrein waar bewoners collectieve eet- en verzamelruimtes, speelruimtes voor huisdieren, douches, toiletten, wasservices en opslagmogelijkheden kunnen vinden. Er zal ook worden voorzien in, huisvestingsbegeleiding, geestelijke gezondheid, jobtraining en arbeidsbemiddeling.

Het Chandler Boulevard Bridge Home Village, zoals het officieel heet, werd in slechts 13 weken ontworpen en gebouwd door Lehrer Architects en het Bureau of Engineering van de stad. 

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten