Appelbabbel zorgt voor klein geluksmoment in de thuiszorg

Ferm lanceert de Appelbabbel, een eenvoudig ritueel dat mentaal opkikkert en werkt tegen stress en eenzaamheid. Hoognodig want de dagelijkse ratrace en corona stellen ons gemoed hevig op de proef. Ook in thuiszorgsituaties zijn Appelbabbels heel erg welkom.

Door corona voelen maar liefst 73% van de mensen zich eenzamer dan ooit, en zeker mensen in een zorgsituatie. De Appelbabbel komt tegemoet aan een levensbelangrijke behoefte: oprechte aandacht krijgen van iemand anders. Ook Ferm Thuiszorg wil graag werk maken van een Appelbabbelpauze.

Voor Ferm Thuiszorg is dit eenvoudige ritueel de perfecte aanleiding voor een warme babbel tussen zorgbehoevende cliënten en hun thuisverzorgende.

Samen even echt de tijd mogen nemen voor elkaar, terwijl men een appeltje schilt en deelt. Zo eenvoudig en met gezond lokaal fruit in een centrale rol. 

In putje winter kan dat ook met het delen van zelfgemaakt appelgebak. Daarom nodigt Ferm iedereen uit om op 6 februari deel te nemen aan de Appelbabbelbak. Om die dag appeltaart te bakken en een stukje te delen met een eenzame buur, vriend, kennis of verwant. Als smakelijke start voor een hartige Appelbabbel, geheel coronaproof. Meer info op appelbabbel.be

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten