Vaccinatiecentrum Flanders Expo Gent overladen door vrijwilligers

Het vaccinatiecentrum in Gent – dat in Flanders Expo ingericht zal worden – heeft op 1 dag tijd al bijna 500 aanvragen van vrijwilligers die willen meehelpen. Gisteren lanceerde het centrum op Radio 2 een meldpunt voor helpende handen, en dat was een succes. 

Er zijn aanmeldingen van veel verschillende profielen. Er zijn uiteraard zeer veel verpleegkundigen en gepensioneerden die zich kandidaat stellen. Maar er zijn ook aanmeldingen van artsen en niet-medisch personeel.

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten